Man botst opzettelijk tegen politieauto’s tijdens achtervolging

Man botst opzettelijk tegen politieauto’s tijdens achtervolging

Geplaatst op 10 april 2023, om 15:22 uur

BREDA – Op maandagochtend is er op de A58 bij Breda een man aangehouden na een kilometerslange achtervolging. De man reed tijdens de achtervolging meerdere keren opzettelijk tegen politieauto’s aan.

Agenten wilden de man aan de kant zetten voor asociaal rijgedrag in de buurt van Amsterdam, maar de man koos ervoor om te vluchten. De achtervolging ging over de A2 en A27 waarbij de bestuurder gevaarlijk slingerde en snelheden van wel 180 kilometer per uur haalde.

Uiteindelijk werd de bestuurder aangehouden op de snelweg bij Breda. Op een foto is te zien dat de auto van de weg is geraakt. De bestuurder wordt verdacht van poging doodslag, rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed.

facebook