Man opgepakt voor mishandeling en mogelijk misbruik 70-jarige vrouw

Man opgepakt voor mishandeling en mogelijk misbruik 70-jarige vrouw

Geplaatst op 4 april 2023, om 23:27 uur

ZWOLLE – De politie heeft dinsdagavond een man uit Zwolle aangehouden voor de mishandeling van een 70-jarige vrouw afgelopen zondag. Daarbij raakte het slachtoffer gewond. Mogelijk zou de vrouw ook seksueel misbruikt zijn, meldt de politie.

Het voorval gebeurde zondagochtend toen het slachtoffer tijdens een wandeling van achteren werd gegrepen, meldde de politie eerder. Een getuige vond volgens de politie de vrouw in de bosjes aan de Schie, vlak bij het viaduct van de snelweg A28.

Door onder meer tips die binnenkwamen bij het tv-programma Opsporing Verzocht kon de verdachte worden aangehouden, aldus de politie.

Door: ANP