16-jarige jongen neergestoken na ruzie

16-jarige jongen neergestoken na ruzie

Geplaatst op 3 april 2023, om 21:13 uur

VLAARDINGEN – Bij een steekincident tussen twee jongens is maandagavond op de Sweelinckstraat een 16-jarige jongen uit Vlaardingen gewond geraakt. Hij wordt behandeld in een ziekenhuis. De andere betrokken jongen raakte mogelijk ook gewond, maar is nog niet gevonden.

Om 17:45 uur werd het steekincident gemeld. Volgens getuigen had het tweetal ruzie, waarna vermoedelijk gestoken werd door beide jongens. De 16-jarige jongen is waarschijnlijk door iemand anders naar het ziekenhuis gebracht, want toen hulpdiensten arriveerden was hij niet meer in de omgeving van de Sweelinckstraat. Ook de andere betrokken jongen werd niet aangetroffen. Naar hem wordt nog gezocht.

Over de toedracht is nog veel onduidelijk. Er wordt buurtonderzoek verricht, getuigen worden gehoord en forensisch experts zoeken naar sporen. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie. Dat kan ook anoniem.