Slachtoffer verjaagd overvaller door spullen naar hem te gooien

Slachtoffer verjaagd overvaller door spullen naar hem te gooien

Geplaatst op 1 april 2023, om 13:35 uur

DEN HAAG – Bij een winkel aan de Van Zeggelenlaan vond vrijdagavond  rond 23.00 uur een overval plaats. Een onbekende man vluchtte weg in de richting van de Laakkade. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

De overvaller kwam de avondwinkel binnen en bedreigde de medewerker van de winkel met een mes. De medewerker was op dat moment alleen. Het slachtoffer probeerde zichzelf te verdedigen door met spullen te gooien in de richting van de overvaller waarop deze wegvluchtte zonder buit. Hij vluchtte in de richting van de Laakkade.

Signalement
De verdachte is een blanke man van rond de 1.75 meter lang met een gezet postuur. Hij droeg tijdens de overval een bril en was donker/zwart gekleed. Hij wordt rond 40/50 jaar geschat. Hij droeg witte handschoenen en had een groot mes bij zich.

Getuigen
Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden van de omgeving van de Van Zeggelenlaan in Den Haag? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melding maken is mogelijk via 0800-7000.