Explosie richt schade aan bij woning

Explosie richt schade aan bij woning

Geplaatst op 1 april 2023, om 14:00 uur

VLAARDINGEN – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de Hoflaan in Vlaardingen. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond.

In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks vier uur in de nacht kreeg de politie een melding binnen van een explosie bij een woning. Het was duidelijk te zien dat de woning schade had opgelopen aan de voordeur en kozijnen. De bewoner van de woning is gelukkig niet gewond geraakt maar wel enorm geschrokken.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord? Of heeft u camera-, of dascambeelden in de omgeving van de Hoflaan en ziet u hier iets opmerkelijks op? Laat het de politie dan weten via 0900-8844.