Man komt tijdens werkzaamheden onder stroom te staan

Man komt tijdens werkzaamheden onder stroom te staan

Geplaatst op 29 maart 2023, om 06:38 uur

KATWIJK – Op dinsdagavond heeft zich in Katwijk (Noord-Brabant) een incident voorgedaan bij het bedrijf Berry. Een man die aan het werk was, kreeg plotseling een schok en werd onder stroom gezet. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het voorval gebeurde omstreeks half acht ’s avonds op de Korte Oijen. De man was op dat moment bezig met textiel, maar wat er precies misging is nog niet duidelijk. Direct nadat het incident plaatsvond, werden de hulpdiensten gewaarschuwd, waaronder een traumahelikopter. Het slachtoffer was nog bij kennis en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft nog geen verdere informatie vrijgegeven over het incident. De arbeidsinspectie zal naar verwachting een onderzoek instellen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: SK Media