Politie toont foto vechtersbaas bij zware mishandeling

Politie toont foto vechtersbaas bij zware mishandeling

Geplaatst op 29 maart 2023, om 06:59 uur

ARNHEM – De politie in Arnhem is op zoek naar een verdachte van een ernstige mishandeling die plaatsvond in de nacht van 26 op 27 november vorig jaar. Het slachtoffer, een 26-jarige man, werd op straat aangevallen en raakte zwaargewond.

De politie heeft inmiddels twee verdachten opgepakt, maar is nog steeds op zoek naar de derde verdachte. In het programma Opsporing Verzocht werd dinsdagavond een foto van de man getoond, in de hoop dat iemand hem herkent.

De foto werd gevonden op de telefoon van een van de twee andere verdachten die al waren opgepakt. De politie vermoedt dat de man die nog gezocht wordt, ook uit de regio komt waar de andere twee verdachten vandaan komen, namelijk Nijmegen en Cuijk. De politie hoopt dat het tonen van de foto leidt tot tips van mensen die de man herkennen of weten waar hij zich bevindt.

De mishandeling heeft grote impact gehad op het slachtoffer. Hij belandde met een gebroken oogkas en kapot jukbeen in het ziekenhuis. De politie is daarom vastbesloten om de daders te vinden en hen te vervolgen voor hun daden.

Heeft u tips? Neem dan contact op met politie. Dat mag ook anoniem.