Jongen (5) weer thuis na ongeval Utrecht waarbij zusje overleed

Jongen (5) weer thuis na ongeval Utrecht waarbij zusje overleed

Geplaatst op 27 maart 2023, om 19:42 uur

UTRECHT – De 5-jarige jongen die vrijdag door een bus werd aangereden op de Vleutenseweg in Utrecht is weer thuis, meldt de politie. Zijn zus van 7 jaar oud overleed vrijdag door de aanrijding.

De kinderen waren rond 08.00 uur met hun moeder onderweg naar school toen ze de weg overstaken in de wijk Lombok en werden aangereden door een stadsbus. De moeder bleef ongedeerd. De jongen werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie meldt dat alle buspassagiers hulp aangeboden hebben gekregen van Slachtofferhulp. Ook andere mensen die het ongeval hebben gezien kunnen slachtofferhulp krijgen. Het onderzoek naar het ongeval is nog niet afgerond.

Door: ANP