Overleden man gevonden in huis, politie doet al uren onderzoek

Overleden man gevonden in huis, politie doet al uren onderzoek

Geplaatst op 27 maart 2023, om 17:05 uur

OSS – Op maandagochtend werd er in een woning aan de Jupiterweg in Oss een overleden man aangetroffen. De politie werd hierop gealarmeerd en is sindsdien bezig met een onderzoek naar de doodsoorzaak van de man.

Rond 11.00 uur kwamen de eerste politieauto’s aan bij de woning en inmiddels staan er twee politieauto’s en vier voertuigen van de forensische opsporing in de straat. Het onderzoek is inmiddels al uren aan de gang, maar er is nog geen uitsluitsel gegeven over de doodsoorzaak.

UPDATE Een woordvoerder van de politie laat in de avond weten dat er geen sprake is van een misdrijf. Daarmee is het onderzoek ook afgerond.