Groot onderzoek naar dood vrouw

Groot onderzoek naar dood vrouw

Geplaatst op 26 maart 2023, om 13:12 uur

WENUM-WIESEL – Een groot team van rechercheurs is bezig met onderzoek naar de dood van een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn. De overleden vrouw werd donderdag gevonden in Wenum-Wiesel, in de buurt van Apeldoorn.

De politie vermoedt dat de vrouw ergens anders om het leven is gebracht en op de vindplek, in een berm, is achtergelaten. Eerder al is de woning van de vrouw doorzocht. Daarover kan de politie nog niets zeggen.

De politie is bezig een tijdlijn te maken en roept iedereen op die de vrouw kent, nog gesproken heeft of die iets is opgevallen zich te melden. Vrijdag deelde de politie een foto van de vrouw, mede waardoor uiteindelijk haar identiteit kon worden vastgesteld.

Foto’s & Video: Persbureau Heitink

 

Door: ANP