Meerdere gewonden, waaronder twee kinderen, bij ongeval op snelweg

Meerdere gewonden, waaronder twee kinderen, bij ongeval op snelweg

Geplaatst op 26 maart 2023, om 13:21 uur

DEN BOSCH – Vanmorgen heeft er rond half 12 een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A59 richting Den Bosch. Drie auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij één persoon bekneld is geraakt. De brandweer heeft de persoon uit het voertuig bevrijd, waarna hij of zij met een ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Op de plaats van het ongeval waren drie ambulances aanwezig om hulp te bieden aan de betrokkenen. Twee kinderen zijn lichtgewond geraakt en eveneens met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Als gevolg van het ongeval was slechts één rijbaan beschikbaar, wat leidde tot aanzienlijke verkeersopstoppingen en een lange file. Om de weg vrij te maken, heeft een takelbedrijf de drie beschadigde voertuigen afgevoerd.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeval is geweest en of er sprake is van verdere schade of letsel bij de betrokkenen. De politie zal hier onderzoek naar doen.

Foto FPMB / Erik Haverhals