Dronken man (49) springt op politieauto en bijt agent

Dronken man (49) springt op politieauto en bijt agent

Geplaatst op 26 maart 2023, om 11:36 uur

TILBURG – Een dronken 49-jarige Tilburger heeft zondagochtend vroeg in zijn woonplaats op de voorruit en het dak van een politieauto staan springen. Ook beet hij bij zijn aanhouding een agent in de hand, meldt de politie.

Een agent op de fiets zag rond 04.45 uur de man staan springen op de politieauto op de Heuvelring. De agent reed richting de verdachte, die op hem af kwam lopen. Met zijn fiets hield de politieman de Tilburger tegen en de verdachte viel.

Toen hij op de grond werd vastgehouden om hem te boeien, beet de Tilburger de agent in zijn hand. Uiteindelijk kon de man met hulp van toegesnelde agenten worden geboeid en meegenomen naar het politiebureau. De man heeft een proces-verbaal gekregen voor openbare dronkenschap en vernieling van de auto.