Blokken amfetaminepasta gevonden in woning na melding drugshandel

Blokken amfetaminepasta gevonden in woning na melding drugshandel

Geplaatst op 23 maart 2023, om 21:16 uur

BERKEL-ENSCHOT – Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker in Berkel-Enschot zijn donderdag vier blokken met amfetaminepasta en een doos met hennepstekken aangetroffen en in beslag genomen.

Medewerkers van de gemeente en agenten van het politieteam Groene Beemden bezochten omstreeks 11.00 uur, in het kader van een bestuurlijke controle de woning. De aanleiding hiervoor waren meldingen dat er mogelijk drugshandel zou plaatsvinden.

Er werd opengedaan door de 31-jarige bewoner. Tijdens de controle werd in de schuur een doos met circa driehonderd hennepstekjes aangetroffen. In de keuken lagen in het vriesvak vier blokken met een witte substantie. Het blijkt volgens een test te gaan om circa vier kilo amfetaminepasta. Hierop zijn de 31-jarige bewoner en de 24-jarige man die ook in de woning verbleef aangehouden. De 24-jarige man verzette zich bij zijn arrestatie. Hij staat bekend als veelpleger en stond nog gesignaleerd vanwege een vrijheidsbenemende maatregel.

Foto’s: Politie