Automobilist (47) dood na frontale aanrijding met vrachtwagen

Automobilist (47) dood na frontale aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 23 maart 2023, om 08:40 uur

TER APEL – Op donderdagochtend heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de N366, ook wel bekend als de AG Wildervanckweg, bij Ter Apel. Een 47-jarige man uit Westerwolde is daarbij om het leven gekomen.

Een vrachtauto en een auto botsten rond 06.40 uur frontaal op elkaar, meldt de politie. Naast drie ambulances zijn ook het mobiel medisch team (MMT) met de helikopter en de brandweer ter plaatse gekomen.  Voor de automobilist mocht hulpverlening niet meer baten.

De vrachtwagenchauffeur is naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 50-jarige man uit Zuidhorn.

Vanwege het ongeval was de N366 ter plekke in zijn geheel afgesloten. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Persbureau Drenthe