Voorbijganger vindt dode langs de weg, politie start onderzoek

Voorbijganger vindt dode langs de weg, politie start onderzoek

Geplaatst op 23 maart 2023, om 09:45 uur

WENUM-WIESEL – Op donderdagochtend is er een overleden persoon aangetroffen aan de Wieselseweg in Wenum-Wiesel, gelegen achter Paleis het Loo. De weg is momenteel volledig afgesloten voor onderzoek door het Forensisch Opsporingsteam.

Volgens de politie kwam er even voor 08.00 uur een melding binnen van een voorbijganger die het lichaam had aangetroffen. Het slachtoffer was op dat moment al overleden. Het is nog onduidelijk wat de doodsoorzaak is en de identiteit van het slachtoffer moet nog worden vastgesteld.

Het gebied rondom de plaats delict is afgeschermd met een tent en de hele Wieselseweg is ruim afgezet met linten. Ook het fietspad en het stuk bos ernaast zijn momenteel niet toegankelijk. Het Forensisch Opsporingsteam doet op dit moment onderzoek naar de oorzaak van het overlijden en de identiteit van het slachtoffer.