Bestelauto crasht tegen boom, bestuurder ernstig gewond

Bestelauto crasht tegen boom, bestuurder ernstig gewond

Geplaatst op 22 maart 2023, om 20:29 uur

PEIZE – Op de Groningerweg (N372) bij het Groningse Peize heeft op woensdag aan het begin van de avond een ernstig eenzijdig auto-ongeval plaatsgevonden, waarbij een bestelauto tegen een boom is gebotst.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, ambulance en politie, zijn massaal ter plaatse gekomen om hulp te bieden. Het slachtoffer, een vrouw, zat na de crash bekneld in het voertuig. Ze is door de brandweer bevrijdt uit haar benarde positie. Ze is met ernstige verwondingen met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was de weg de nodige tijd dicht. De politie onderzoekt nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Rick ten Cate