Auto slaat over de kop bij ongeval, inzittenden raken gewond

Auto slaat over de kop bij ongeval, inzittenden raken gewond

Geplaatst op 22 maart 2023, om 08:54 uur

BERGEIJK – Opnieuw heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Diepveldenweg in Bergeijk. Ditmaal gebeurde het in de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.30 uur.

Een automobilist verloor de macht over het stuur in een flauwe bocht. Hij reed van Bergeijk richting de N397 toen het misging. De auto raakte van de weg af en belandde in de berm en droge sloot aan de andere kant van de weg. Vervolgens klapte de auto op zijn kop terug op het wegdek.

Er waren twee personen in de auto op het moment van het ongeval. Beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze worden behandeld voor hun verwondingen. Een van hen is met de ambulance vervoerd en de ander met een politieauto.

Als gevolg van het ongeval moest de weg worden afgesloten totdat het incident was opgeruimd. Het is niet bekend hoe lang de weg precies afgesloten is geweest.

Foto’s: Rico Vogels