Auto botst frontaal op boom: man en vrouw gewond

Auto botst frontaal op boom: man en vrouw gewond

Geplaatst op 22 maart 2023, om 07:46 uur

BEEK EN DONK – In de nacht van dinsdag op woensdag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ernstig ongeval op de Kapelstraat in Beek en Donk (Noord-Brabant). Een auto is daar tegen een boom gebotst, net op de grens met de Lindenstraat. De twee inzittenden, een man en vrouw, raakten hierbij gewond en moesten met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het ongeval was dusdanig ernstig dat een traumahelikopter ter plaatse is gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

De auto is total loss verklaard en is door een bergingsbedrijf opgehaald. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeval is geweest. De politie zal hier onderzoek naar doen en proberen te achterhalen wat er precies gebeurd is.

Foto’s: Harrie Grijseels