Gewonde bij ongeval bij metaalbedrijf

Gewonde bij ongeval bij metaalbedrijf

Geplaatst op 21 maart 2023, om 14:16 uur

TIEL – Bij een bedrijfsongeval bij metaalbedrijf HKS aan de Biezenwei in Tiel is dinsdagochtend een man gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 07:35 uur. Een medewerker kwam door onbekende oorzaak bekneld te zitten en raakte daarbij gewond. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen. Het slachtoffer werd onder begeleiding van een trauma-arts met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De vestigingsmanager van HKS bevestigde aan Omroep Gelderland dat het om een mannelijke medewerker gaat, maar wil niet ingaan op de exacte toedracht van het ongeval. ”We laten de arbeidsinspectie eerst zijn werk doen.”

Foto: Marco van Deick/Persbureau Heitink