Twee personen beroofd van telefoons

Twee personen beroofd van telefoons

Geplaatst op 20 maart 2023, om 17:15 uur

BREDA – Zondagavond heeft er een straatroof plaatsgevonden in Breda. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Een man en vrouw lopen naar huis op de Wilgenbroek. Daar zien ze twee jongens fietsen op het fietspad. Een van de jongens komt naar hen toe en stelt een vraag. De slachtoffers lopen weer door, maar om de hoek bedreigt een van de jongens de slachtoffers met een mes en eist hun telefoon. De slachtoffers geven hun telefoons af, waarna de jongens weer wegfietsen en de slachtoffers elders de politie kunnen bellen.

De twee jongens zijn rond de 15 à 16 jaar en beiden zwart gekleed. Ze hadden allebei een zwarte schoudertas en een zwarte coll tot over hun neus. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de twee jongens en een buurtonderzoek gedaan, maar niemand meer aangetroffen.

Heeft u iets gezien? Meld dit dan bij ons via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.