Vrouw op e-bike vliegt meters over de weg bij ernstig ongeval

Vrouw op e-bike vliegt meters over de weg bij ernstig ongeval

Geplaatst op 14 maart 2023, om 20:20 uur

NIJMEGEN – Op de Scheidingsweg in Nijmegen heeft dinsdagmiddag een ernstig ongeval plaats gevonden.

Omstreeks 17:10 uur werden de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter opgeroepen. Een auto is in frontale botsing gekomen met een fietsster, een oudere vrouw op een e-bike. De vrouw kwam vanaf de Witteweg en wilde de weg oversteken richting de Schutterspad maar werd geramd door een auto. De klap was zodanig hard dat het slachtoffer enkele meters over de weg vloog. Een ter plaatse gekomen trauma arts heeft de vrouw met het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster van de auto is niet gewond geraakt.

De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar het ongeluk. Hierdoor is de Scheidingsweg compleet afgesloten voor autoverkeer.

Foto: Waldie Rutten / Persbureau Heitink