22-jarige man rijdt opzettelijk in op auto met inzittende

22-jarige man rijdt opzettelijk in op auto met inzittende

Geplaatst op 8 maart 2023, om 11:15 uur

DEN HAAG – Op woensdag heeft de politie bekendgemaakt dat een automobilist opzettelijk is ingereden op een andere auto op de Binckhorstlaan in Den Haag, waar op dat moment vier mensen in zaten.

De bestuurder van de auto die opzettelijk inreed op het andere voertuig, een 22-jarige man uit Den Haag, is door het Openbaar Ministerie verdacht van poging tot doodslag en is aangehouden. Opvallend is dat de man geen rijbewijs heeft.

Het is nog onduidelijk of de passagiers van de aangereden auto verwondingen hebben opgelopen als gevolg van het opzettelijke ongeluk. Ambulancepersoneel heeft hen onderzocht, maar er is nog geen informatie vrijgegeven over hun toestand.

facebook