Dode en vijf gewonden bij ernstig ongeval op afrit A12

Dode en vijf gewonden bij ernstig ongeval op afrit A12

Geplaatst op 4 maart 2023, om 07:22 uur

EDE – Bij een ernstig ongeluk op de rijksweg A12 bij het Gelderse Ede is zaterdagochtend een 32-jarige man uit Ede overleden. De politie meldt dat er ook vijf slachtoffers naar het ziekenhuis zijn gebracht.

et gebeurde kort voor 6.00 uur net voor de kruising met de Dr. Willem Dreeslaan. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. De man uit Ede zat met vier anderen in een auto. In de andere wagen zat alleen de bestuurder. De afdeling forensische opsporing verkeer doet onderzoek naar de oorzaak.

Op de website van Rijkswaterstaat staat dat de afrit Ede in de richting van Arnhem naar Utrecht is afgesloten voor onderzoek. Dat kan nog tot 11.00 uur duren.

Foto’s & video: Roland Heitink & William Harthoorn – Persbureau Heitink