Man (84) overleden nadat hij met auto in sloot belandde

Man (84) overleden nadat hij met auto in sloot belandde

Geplaatst op 4 maart 2023, om 13:25 uur

HOOGKARSPEL – Een 84-jarige man, uit de gemeente Stede Broec, die op vrijdagochtend 17 februari met zijn auto op de kop in een sloot belandde aan de Kerspelweg in Hoogkarspel, is overleden. Dat heeft de politie zaterdagochtend bevestigd. Het slachtoffer was vermoedelijk onwel geworden achter het stuur, laat een woordvoerder weten.

De man raakte die dag rond 11.15 uur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt waarna hij de sloot is ingereden. De bestuurder is door de brandweer uit zijn auto gehaald en ter plekke gereanimeerd. Duikers van de brandweer hebben in het water nog gezocht naar mogelijk andere slachtoffers, maar dat bleek niet het geval.

Het slachtoffer is later aan zijn verwondingen overleden.

LEES OOK: Auto belandt op de kop in sloot; 84-jarige man gereanimeerd

Foto’s: Inter Visual Studio