Dennis Schouten in gezicht gestoken in uitgaansgelegenheid

Dennis Schouten in gezicht gestoken in uitgaansgelegenheid

Geplaatst op 4 maart 2023, om 08:57 uur

ENSCHEDE – Dennis Schouten is vrijdagnacht gewond geraakt bij een steekpartij in een bar in Enschede. De Roddelpraat-maker, een YouTube-serie, deelt het nieuws via Instagram en toont daar zijn gehavende gezicht. Op de foto’s is te zien dat Schouten een flinke snee in zijn wang heeft.

“Ik ben vannacht rond 3:00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede.” Volgens Schouten gebeurde het zonder reden. “Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed”, schrijft de 27-jarige Schouten. “Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland.”

“Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, morgen zal ik aangifte doen.”

Schouten heeft besloten om het incident direct in het openbaar te communiceren “omdat veel mensen dit hebben zien gebeuren”. Hij roept getuigen op zich te melden bij de politie.