Auto belandt op de kop in sloot; 84-jarige man gereanimeerd

Auto belandt op de kop in sloot; 84-jarige man gereanimeerd

Geplaatst op 17 februari 2023, om 13:10 uur

HOOGKARSPEL – Een 84-jarige man is vrijdagochtend op de kop in een sloot beland aan de Kerspelweg in Hoogkarspel.

De man raakte rond 11.15 uur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt waarna hij de sloot is ingereden. De bestuurder is door de brandweer uit zijn auto gehaald en ter plekke gereanimeerd. Duikers van de brandweer hebben in het water nog gezocht naar mogelijk andere slachtoffers, maar dat bleek niet het geval.

De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat is nog niet duidelijk. Volgens de politie zou het om een 84-jarige man gaan uit Stede Broec. De auto is met een kraan uit het water gehaald.

Foto’s: Inter Visual Studio