DSI houdt verdachte aan na beroving met vuurwapen

DSI houdt verdachte aan na beroving met vuurwapen

Geplaatst op 3 maart 2023, om 19:10 uur

GRONINGEN – Het DSI (Dienst Speciale Interventies) heeft vrijdagavond een persoon aangehouden in de IJsselstraat in Groningen nadat de politie een melding had gekregen van een beroving met vuurwapen.

Na de melding werden leden van de Dienst Speciale Interventies ingezet om de IJsselstraat te doorzoeken op zoek naar verdachte(n). Hierbij hebben zij een doorzoeking gedaan in een pand waarbij ze geen verdachte hebben aangehouden.

Via Twitter laat de politie weten dat het DSI een aanhouding heeft verricht. De situatie is onder controle en de IJsselstraat is door de politie vrijgegeven. Het onderzoek naar de melding van een beroving gaat verder.

Foto’s: Rick