Man meerdere keren beschoten; dader gevlucht

Man meerdere keren beschoten; dader gevlucht

Geplaatst op 3 maart 2023, om 19:30 uur

ROOSENDAAL – Een man is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een schietpartij aan de Philipslaan in Roosendaal.

De schietpartij iets rond 16.30 uur plaats. Het slachtoffer zou meerdere keren geraakt zijn in zijn zij. Volgens de politie ging de dader er vandoor in een zwarte auto. De politie doet onderzoek met onder meer een helikopter. Vanuit de lucht worden er onder andere beelden gemaakt van het plaats delict, laat de politie weten.

Aan het Zeggeveld is een auto gevonden die mogelijk betrokken is bij de schietpartij. Die is in beslag genomen. De straat is voorlopig nog afgesloten. Mensen die meer over de schietpartij weten, worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844.