Auto beschadigd door zwaar vuurwerk

Auto beschadigd door zwaar vuurwerk

Geplaatst op 1 maart 2023, om 12:32 uur

BREDA – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een auto die geparkeerd stond aan de Vloed in Breda ernstige schade opgelopen als gevolg van twee krachtige explosies van zwaar vuurwerk. Het voertuig, een Volkswagen Tiguan, heeft flinke schade aan de ramen en er zijn diepe brandgaten ontstaan in de stoelen. De eigenaar van de auto heeft de zaak aangegeven bij de politie nadat ze rond een uur in de ochtend meerdere harde knallen hoorde.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de daders van deze aanval op de auto. Het voertuig stond geparkeerd in de buurt van de Minnemansakker toen het werd getroffen door de zware explosies. De vernieling van de auto is een zorgwekkend incident dat niet alleen materiële schade veroorzaakt, maar ook gevaarlijk kan zijn voor de omgeving. Het is belangrijk dat degenen die verantwoordelijk zijn voor deze daad van vandalisme worden opgespoord en vervolgd.

De politie zal de zaak onderzoeken en hoopt op tips van ooggetuigen of personen die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord in de buurt van de Vloed en de Minnemansakker. Het is belangrijk dat mensen die informatie hebben zich melden bij de autoriteiten, zodat de daders kunnen worden opgespoord en gestraft.

facebook