UPDATE Gewonden bij twee steekpartijen

UPDATE Gewonden bij twee steekpartijen

Geplaatst op 27 februari 2023, om 07:55 uur

ASSEN/BREDA – In zowel Assen als Breda heeft zondagavond en nacht een steekpartij plaatsgevonden. De politie onderzoekt beide incidenten.

In Assen vond de steekpartij plaats in een woning boven een restaurant aan de Kerkstraat. Even voor 23.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een 32-jarige man uit Assen heeft een steekwond opgelopen en is daarvoor naar het ziekenhuis gebracht.  Er is niemand aangehouden. De aanleiding van de steekpartij is nog onduidelijk.

In de nacht van zondag op maandag hebben twee personen verwondingen opgelopen bij een steekpartij op het Stationsplein in Breda. Op dit moment is nog niet bekend hoe en waarom deze steekpartij heeft plaatsgevonden. De politie heeft het voorval onderzocht en heeft verschillende sporen gevonden. Zo werd er een bebloede handschoen aangetroffen bij de trappen van het station. Het is nog niet duidelijk of de twee gewonde personen slachtoffer of dader waren. Beide personen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

In de nacht van donderdag op vrijdag en vrijdagavond waren er ook al steekpartijen in Breda met diverse gewonden.

Foto’s: Perry Roovers & Nuindrenthe.nl

Breda:

Assen: