Twee explosieven gaan af in Rotterdam: bij een woning en kapsalon

Twee explosieven gaan af in Rotterdam: bij een woning en kapsalon

Geplaatst op 27 februari 2023, om 07:24 uur

ROTTERDAM – Bij een woning aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam (stadsdeel Delfshaven) heeft in de nacht van zondag op maandag een explosie plaatsgevonden. Volgens de politie zijn er geen gewonden. Wel is er schade aan de woning.

Enkele uren later was op het Hudsonplein, op ongeveer 1,5 kilometer afstand van de ontploffing, ook een explosie. Toen bij een kapsalon. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen beide ontploffingen.

In november vorig jaar vond in de Zoutziedersstraat ook een ontploffing plaats, doordat een explosief door de ruit van een woning werd gegooid. Of er een verband is met dit incident is eveneens nog onduidelijk.

De politie doet onderzoek en roept mensen die meer weten op om zich te melden.