27-jarige man ligt zwaargewond op IC na steekpartij

27-jarige man ligt zwaargewond op IC na steekpartij

Geplaatst op 1 maart 2023, om 13:40 uur

BREDA – Een 27-jarige man uit St. Willebrord is dinsdagochtend zwaargewond geraakt nadat hij gestoken werd op het fietspad. Het slachtoffer liep naar garage De Haan aan de Trekpot in Breda voor hulp en werd daar opgevangen door de eigenaar van de garage. De man ligt momenteel zwaargewond op de intensive care in het ziekenhuis, zo meldt de politie vandaag.

Volgens de eigenaar van de garage rende de gewonde man in paniek zijn zaak binnen en riep om hulp. “Hij riep: ‘Ik ben gestoken! Bel 112′”, aldus de eigenaar. “Dat hebben we meteen gedaan. We hebben geprobeerd zijn wond dicht te drukken. De man was zwaar in paniek en ademde heel snel.” Aldus de eigenaar tegenover Omroep Brabant.

De politie doet een beroep op getuigen om zich te melden en informatie te verstrekken over het incident. Het is nog niet duidelijk wie de dader is en wat het motief achter de steekpartij was. Het onderzoek loopt nog en de politie heeft nog geen verdere details vrijgegeven.

Foto’s: Perry Roovers