Ravage na ongeval: alcohol in het spel

Ravage na ongeval: alcohol in het spel

Geplaatst op 20 februari 2023, om 09:00 uur

ARNHEM – In de nacht van zondag op maandag heeft er op de Bronbeeklaan in Arnhem flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s

Omstreeks 01:10 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding met twee auto’s. Het ongeluk gebeurde bij een wegversmalling. Een auto reed op de wegversmalling toen een tegemoetkomende auto met mogelijk te hoge snelheid door de bocht kwam, waarna er een frontale aanrijding plaatsvond. Door de botsing raakte één van auto’s in de spin en kwam tot stilstand tegen een geparkeerd voertuig.

De bestuurders van beide auto’s moesten blaastest ondergaan. Eén persoon blies te veel en moest mee naar politiebureau. Een bergingsbedrijf heeft de drie auto’s geborgen. De geparkeerde auto had lichtere schade, maar de andere twee voertuigen zijn total loss geraakt.

Foto’s: Persbureau Heitink