Politie zoekt twee meisjes na ongeluk waarbij tiener overleed

Politie zoekt twee meisjes na ongeluk waarbij tiener overleed

Geplaatst op 20 februari 2023, om 11:18 uur

NOORDWIJKERHOUT – Op zondagochtend vond er in Noordwijkerhout (Zuid-Holland) een tragisch ongeval plaats waarbij een 19-jarige jongen om het leven kwam. De omstandigheden van het ongeval zijn nog steeds onduidelijk en de politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over wat er die avond is gebeurd.

Het slachtoffer werd rond 02.30 uur ’s nachts gevonden door carnavalsvierders naast zijn fiets op de Leidsevaart in Noordwijkerhout. Omstanders hebben direct hulp ingeroepen en geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, maar helaas bleek dit tevergeefs. De politie heeft de plaats van het ongeval afgezet en is begonnen met het verzamelen van bewijsmateriaal.

De politie heeft aangegeven specifiek op zoek te zijn naar twee meisjes die mogelijk informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Ook andere omstanders en getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie en hun verhaal te doen. Daarnaast vraagt de politie aan mensen die over camerabeelden beschikken, zich te melden.