Auto crasht tegen ANWB paal, bestuurder raakt gewond

Auto crasht tegen ANWB paal, bestuurder raakt gewond

Geplaatst op 20 februari 2023, om 16:35 uur

WAALWIJK – Een automobilist is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de N261 bij het Brabantse Waalwijk. Het ongeluk vond plaats rond 15.00 uur, toen de bestuurder de macht over het stuur verloor en zijn auto over de vangrail vloog. De auto kwam terecht op de middenberm, waar het tegen een paal van de ANWB botste. De voorkant van het voertuig raakte zwaar beschadigd.

Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren, schoten te hulp en wisten de bestuurder uit zijn auto te halen voordat de hulpdiensten arriveerden. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Na het ongeluk werd een deel van de Midden-Brabantweg bij Waalwijk afgesloten voor verkeer, waardoor er sprake was van verkeershinder. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval en een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Foto’s: FPMB