Dode vrachtwagenchauffeur aangettroffen op parkeerplaats

Dode vrachtwagenchauffeur aangettroffen op parkeerplaats

Geplaatst op 20 februari 2023, om 06:27 uur

ENSCHEDE – Op een parkeerplaats van bedrijventerrein De Reulver in Enschede heeft de politie zondagavond een onderzoek geopend naar de dood van een vrachtwagenchauffeur.

De man werd zondagavond levenloos aangetroffen in zijn cabine door een collega. De eigenaar van het bedrijf waarvoor de man werkte, Chatos Transport BV, reageert aangeslagen tegenover dagblad Tubantia en noemt het ‘het ergste wat je kan overkomen’.

De politie kreeg rond 20.30 uur melding van het incident en heeft de parkeerplaats afgezet met linten. Rond kwart voor tien arriveerde de Forensische Opsporing om onderzoek te doen naar de doodsoorzaak van de man. Vooralsnog is hier nog niets over bekend.