Man (29) overleden in het ziekenhuis na ongeval

Man (29) overleden in het ziekenhuis na ongeval

Geplaatst op 17 februari 2023, om 14:00 uur

AMERICA – De man die maandagavond ernstig gewond raakte bij een ongeval met meerdere auto’s op de Midden Peelweg in het Limburgse America, is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie weten via sociale media.

Hulpdiensten kregen maandagavond rond 18.15 uur een melding van een ongeval. Een van de auto’s kwam door de botsing in de greppel langs de weg tot stilstand. De brandweer heeft de bestuurder van de zwaar beschadigde auto moeten bevrijden.

Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse bij het ongeval. De 29-jarige man uit Venray is toen onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht waar hij later aan zijn verwondingen is overleden.