Drie opgepakte verdachten na vondst dode man weer vrij

Drie opgepakte verdachten na vondst dode man weer vrij

Geplaatst op 17 februari 2023, om 18:45 uur

EMMEN  – Drie van de vier mannen die opgepakt werden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 35-jarige man uit Emmen zijn vrijgelaten uit voorarrest. Een 23-jarige man uit Emmen, blijft wel langer in de cel. Zijn voorarrest is met twee weken verlengd, meldt het Openbaar Ministerie. “Hij wordt verdacht van wapenbezit, handel in verdovende middelen en diefstal.”

De officier van justitie besloot dat de drie vrijdag niet voor een rechter-commissaris hoefden te verschijnen die over hun voorarrest zou beslissen. “Dat betekent dat zij vanaf vandaag niet meer vastzitten”, aldus het OM. Wel blijven zij nog verdachte in de zaak.

Het slachtoffer werd zaterdag rond 07.15 uur dood aangetroffen op de galerij van een wooncomplex aan de Hunenbaan. “Het onderzoek naar de feiten en omstandigheden rond het overlijden van de man is nog in volle gang.”