Fietsster gewond na aanrijding met vrachtwagen

Fietsster gewond na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 13 februari 2023, om 10:45 uur

MOERGESTEL – Op de kruising van de Akkerweg en de Sonman in Moergestel is maandagmorgen een meisje aangereden door een vrachtwagen. De dichte mist op de weg zou de oorzaak zijn van het ongeluk, aangezien zij en de chauffeur elkaar over het hoofd zouden hebben gezien.

Het slachtoffer, een meisje op een fiets, werd door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die is even later weer afgemeld. Over de verwondingen van het meisje is op dit moment nog onbekend.

De politie is ter plaatse om het ongeluk te onderzoeken en heeft het verkeer in de omgeving omgeleid. De Akkerweg en de Sonman zijn afgesloten voor verkeer, en het verkeer wordt omgeleid via alternatieve routes.

Foto’s: Toby de Kort