Politie waarschuwt mensen die hond uitlaten: leverworst met punaises in de berm

Politie waarschuwt mensen die hond uitlaten: leverworst met punaises in de berm

Geplaatst op 13 februari 2023, om 12:17 uur

MIDDENMEER – In het Noord-Hollandse dorp Middenmeer is een verontrustende vondst gedaan langs de Nijverheidsweg. Plakjes leverworst, waarin punaises waren verstopt, werden ontdekt in een berm. Dit meldt de politie, die opgeroepen is om de melding te onderzoeken.

De vondst werd gedaan door een hondenbezitter, die omstreeks 06:30 uur de politie op de hoogte bracht. Volgens de politie heeft de hond van de melder ook een plakje gegeten, hoewel het nog onbekend is of de hond hierdoor gewond is geraakt.

De politie waarschuwt hondenbezitters om extra voorzichtig te zijn tijdens het uitlaten van hun huisdier. Het is niet bekend wie de leverworst met punaises heeft verstopt en waarom, maar de politie onderzoekt de zaak verder.