Dode gevonden bij auto in het bos, vermoeden van misdrijf

Dode gevonden bij auto in het bos, vermoeden van misdrijf

Geplaatst op 13 februari 2023, om 07:57 uur

VOORTHUIZEN – De politie in Voorthuizen is op de nacht van zondag op maandag een groot onderzoek gestart nadat een overleden persoon is aangetroffen bij een auto in het bos langs de Apeldoornsestraat (N344) bij Voorthuizen. Vermoeden is dat er sprake is van een misdrijf, aangezien de politie groots onderzoek ter plekke aan het doen is.

De melding van de verdachte situatie kwam rond 2.00 uur binnen en de politie rukte direct uit naar de plaats delict. Bij aankomst werd een zwarte personenauto aangetroffen op een parkeerplaats in het bosperceel. Naast de politie kwamen ook de brandweer en een ambulance ter plaatse.

Om de onderzoekplaats te beschermen, werd de omgeving ruim afgezet en stonden er blauwe schermen rondom het incident. Ook werd de Harderwijkerkarweg volledig afgesloten. Een woordvoerster van de politie die ter plekke was, kon nog niet veel informatie verder geven over de situatie.

Het politieonderzoek is nog in volle gang en de politie vraagt eventuele getuigen of mensen die iets verdachts hebben gezien, om contact op te nemen.

Foto’s: Daniel Hol & William Harthoorn – Persbureau Heitink