Vrouw van neergestoken automobilist compleet ontdaan: ‘Hij moest stoppen’

Vrouw van neergestoken automobilist compleet ontdaan: ‘Hij moest stoppen’

Geplaatst op 13 februari 2023, om 07:38 uur

ROTTERDAM – Op zondagmiddag in Rotterdam is een automobilist neergestoken na een onenigheid met een groepje jongeren. De vrouw van de slachtoffer is volkomen ontdaan door wat er is gebeurd.

Volgens de verslaggever van Hart van Nederland die met de vrouw heeft gesproken, werd de man gedwongen om te stoppen ter hoogte van tabakszaak Cigo aan de Dreef. Zijn portier werd opengetrokken en hij werd neergestoken. Hij rende vervolgens naar huis naar zijn vrouw en 1-jarige dochtertje, maar zakte op de stoep in elkaar en kon zijn vrouw nog net vertellen wat er was gebeurd.

De oorzaak van de steekpartij is nog onduidelijk en zowel de politie als de vrouw van het slachtoffer hebben geen enkel idee. De politie is op zoek naar informatie en roept getuigen en mensen met camerabeelden op om contact op te nemen door te bellen met 0900-8844.

Video: Hart van Nederland