Eindhovense blijkt niet door misdrijf omgekomen

Eindhovense blijkt niet door misdrijf omgekomen

Geplaatst op 13 februari 2023, om 18:46 uur

EINDHOVEN – Een 34-jarige vrouw die vrijdag dood werd gevonden op een parkeerplaats in Eindhoven, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat maakte de politie maandag na onderzoek en gesprekken met getuigen bekend. De zaak is daarmee voor de politie afgedaan.

De politie tastte dagenlang in het duister over de dood van de vrouw uit Eindhoven. Haar stoffelijk overschot werd vrijdagochtend gevonden op een parkeerplaats aan het Herodotusplein. Ook een schouw maakte de doodsoorzaak niet direct duidelijk. Daarop riep de politie de hulp in van omwonenden van de parkeerplaats, die mogelijk iets gezien hebben.

De politie wil geen verdere toelichting geven.