Politie vindt lichaam van 18-jarige man in sloot

Politie vindt lichaam van 18-jarige man in sloot

Geplaatst op 13 februari 2023, om 19:20 uur

MIJNSHEERENLAND – Een voorbijganger heeft maandagochtend rond 08:30 uur een stoffelijk overschot gevonden in een sloot langs de Maasweg ter hoogte van Mijnsheerenland. De politie is ter plaatse geweest om onderzoek te doen en houdt alle scenario’s open.

De man was zondagavond om ongeveer 17.00 uur voor het laatst gezien en zou naar een feestje in de omgeving van Mijnsheerenland zijn gegaan. Helaas is er nog steeds onduidelijk wat er precies is gebeurd.

De politie is op zoek naar getuigen en roept mensen op die meer informatie hebben om contact op te nemen. Meer informatie over de identiteit van de jonge man is nog niet bekend. De politie geeft aan dat het lijkt te gaan om een noodlottig ongeval, maar houdt wel alle scenario’s nog open.