18-jarige heeft net zijn rijbewijs en crasht met auto

18-jarige heeft net zijn rijbewijs en crasht met auto

Geplaatst op 10 februari 2023, om 11:31 uur

ASSENDELFT – Vrijdagochtend rond negen uur is op de Noorderveenweg in Assendelft een automobilist gecrasht. De 18-jarige heeft twee weken geleden zijn rijbewijs gehaald.

Eerst werd gedacht dat de bestuurder mogelijk in de sloot zou kunnen liggen, doordat de auto daar overheen schoot tijdens het ongeluk. Dat bleek al snel niet het geval. De ambulance ving de jonge man vervolgens op.

Het is lokaal erg glad. Dat is vermoedelijk de oorzaak. Het ongeluk gebeurde vlak na een flauwe bocht. Het feit dat de jonge man deze auto één week als eigendom heeft en zijn rijbewijs niet veel langer dan dat, helpt ongetwijfeld niet.

Foto’s: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter