Dode (29) bij aanrijding met tram, politie zoekt getuigen

Dode (29) bij aanrijding met tram, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 4 februari 2023, om 17:15 uur

AMSTERDAM – De voetganger die op donderdag 2 februari om het leven is gekomen bij een aanrijding met een tram aan de Arlandaweg, is een 29-jarige man uit Amsterdam. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit dodelijk verkeersongeval.

Rond 22.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd dat er een persoon op de trambaan lag nadat deze geraakt was door een tram. Bij aankomst troffen politieagenten de man aan en zagen zij direct dat hij overleden was. Gelet op de ernstige verwondingen van het slachtoffer werd besloten geen reanimatie te starten. Er werd direct onderzoek verricht door diverse (specialistische) diensten van de politie.
Getuigen en beelden gezocht
Omdat het nog steeds niet duidelijk is hoe dit ongeval is gebeurd, komt de politie graag in contact met getuigen die de aanrijding hebben gezien. Ook wil de politie mensen spreken die het slachtoffer mogelijk kort voor de aanrijding hebben gezien. Het slachtoffer droeg een zwarte leren jas, een bril, een bruine aktetas en een zwarte rugzak. Ook andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek is meer dan welkom. Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie? Neem dan contact met de politie via 0900-8844.

Foto’s: Inter Visual Studio