Gewapende overval op supermarkt, politie zoekt verdachte

Gewapende overval op supermarkt, politie zoekt verdachte

Geplaatst op 3 februari 2023, om 20:50 uur

AMSTERDAM – Vrijdagavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op het Bijlmerplein in Amsterdam-Zuidoost.

Rond 20:00 uur kwam de melding van de overval binnen, waarna de politie met meerdere eenheden uitrukten. Ter plekke heeft de gewapende overval vermoedelijk plaatsgevonden bij de supermarkt. De verdachte ging er na de overval vandoor. Of er iets is buitgemaakt, is onbekend.

Burgernet
De politie verspreidde na de overval een burgernet met een signalement van de dader. De verdachte draagt een zwarte muts, is brildragend, draagt een donkerblauwe trui en heeft een zwarte broek. Wie de verdachte ziet wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.