Dode (20) en gewonde (20) bij ernstig ongeval op de A6

Dode (20) en gewonde (20) bij ernstig ongeval op de A6

Geplaatst op 4 februari 2023, om 08:30 uur

LELYSTAD – Een 20-jarige automobilist uit Utrecht is om het leven gekomen door een verkeersongeval op de A6. Een eveneens 20-jarige bijrijder raakte gewond bij het ongeval waarbij de personenauto vrijdag rond middernacht op de A6 in botsing kwam met een vrachtwagen.

Nadat de hulpdiensten arriveerden bleek de 20-jarige bestuurder zeer zwaargewond. Ondanks inspanningen van hulpverleners, overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de vrachtwagen is een 52-jarige man uit Utrecht.

De A6 is een tijdlang afgesloten geweest vanwege het ongeval, maar is inmiddels weer vrijgegeven. Wat zich precies heeft afgespeeld wordt nog onderzocht, meldt de politie.