UPDATE: Hardloper geschept door auto en raakt ernstig gewond

UPDATE: Hardloper geschept door auto en raakt ernstig gewond

Geplaatst op 2 februari 2023, om 22:05 uur

VUGHT – Donderdagavond heeft op de Lunettenlaan in Vught een verkeersongeluk plaatsgevonden waarbij een hardloper zwaargewond raakte. De man rende samen met een vrouw over de weg toen hij geschept werd door een passerende auto. De vrouw bleef ongedeerd.

De omstandigheden van het ongeluk zijn nog onduidelijk, ook is het nog niet bekend of de hardlopers verlichting bij zich hadden.

Het incident leidde tot een snelle respons van hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter die in de buurt van de gevangenis landde. Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

foto’s: Bart Meesters