Brandweer onderweg naar spoedmelding botst tegen boom

Brandweer onderweg naar spoedmelding botst tegen boom

Geplaatst op 2 februari 2023, om 21:49 uur

NUENEN – De AGS (Adviseur Gevaarlijke Stoffen) van de brandweer die met spoed onderweg was naar een melding is onderweg tegen een boom gebotst op de Pastoorsmast in het Brabantse Nuenen.

De AGS was opweg naar een melding bij Friesland Campina in Nuenen waar een medewerker in een fabriek een bijtende stof over zich heen kreeg. Gelukkig raakte de brandweerman niet gewond, en is hij door de politie opgehaald en alsnog met spoed naar het incident bij de fabriek gebracht. Bij terugkomst bij zijn bus is de brandweerman nog nagekeken door een ambulance.

Friesland Campina
Op de locatie van Campina Friesland raakte een man ernstig gewond nadat hij een warme bijtende vloeistof over zich heen kreeg. Meerdere ambulances, politie, een traumaheli en de brandweer van Nuenen en Helmond werden opgeroepen.

Foto’s: Emergency Response Photographer